Thursday, August 29, 2013

PLUS TWO ONLINE TEST | PLUS TWO ZOOLOGY ONLINE TEST | UNIT 6 APPLIED BIOLOGY FREE ONLINE TEST | FREE ONLINE TEST 9

1.11% area of fish farming is occupied by.......

A.Nursery pond
B.Rearing pond
C.Production pond
D.Breeding pond

CLICK BUTTON.....


ANSWER : B.Rearing pond
2.3% area of fish farming is occupied by.......

A.Nursery pond
B.Rearing pond
C.Production pond
D.Breeding pond

CLICK BUTTON.....


ANSWER : A.Nursery pond
3.60% area of fish farming is occupied by.......

A.Segregation pond
B.Rearing pond
C.Production pond
D.Breeding pond

CLICK BUTTON.....


ANSWER : C.Production pond
4.25% area of fish farming is occupied by.......

A.Nursery pond
B.Rearing pond
C.Production pond
D.Breeding pond

CLICK BUTTON.....


ANSWER : D.Breeding pond
5.1% area of fish farming is occupied by.........

A.Rearing pond
B.Production pond
C.Segregation pond
D.Breeding pond

CLICK BUTTON.....


ANSWER : C.Segregation pond
6.Peacomb is one of important breed character of..............

A.Brahma
B.Leghorn
C.Aseel
D.Corinsh

CLICK BUTTON.....


ANSWER :A.Brahma
7........................is a guide to the activity of atria

A.Q wave
B.P wave
C.S wave
D.T wave

CLICK BUTTON.....


ANSWER : B.P wave
8.........................is a small negative downward deflection

A.P wave
B.S wave
C.T wave
D.Q wave

CLICK BUTTON.....


ANSWER : D.Q wave
9.The negative waves in normal ECG are ...........

A.PQR
B.PRT
C.QRS
D.QS

CLICK BUTTON.....


ANSWER : D.QS
10.The positive waves in normal ECG are ................

A.PQR
B.PRT
C.QRS
D.QS

CLICK BUTTON.....


ANSWER : B.PRT
  1. CLASS 10 / SSLC STUDY MATERIALS FROM 2019 (NEW FROM MARCH 2020) | CLICK HERE
  2. CLASS 10 / SSLC STUDY MATERIALS UPTO 2019 (OLD FOR PRIVATE CANDIDATES) | CLICK HERE
  3. CLASS 11 / HSC STUDY MATERIALS FROM 2019 (NEW FROM MARCH 2020) | CLICK HERE
  4. CLASS 11 / HSC STUDY MATERIALS UPTO 2019 (OLD FOR PRIVATE CANDIDATES) | CLICK HERE
  5. CLASS 12 / HSC STUDY MATERIALS FROM 2019 (NEW FROM MARCH 2020) | CLICK HERE
  6. CLASS 12 / HSC STUDY MATERIALS UPTO 2019 (OLD FOR PRIVATE CANDIDATES) | CLICK HERE
  7. TRB STUDY MATERIALS (NEW) | CLICK HERE
  8. TET STUDY MATERIALS (NEW) | CLICK HERE
  9. TNPSC STUDY MATERIALS (NEW) | CLICK HERE
  10. NEET STUDY MATERIALS (NEW) | CLICK HERE
  11. TNUSRB STUDY MATERIALS (NEW) | CLICK HERE
  12. OTHER STUDY MATERIALS (NEW) | CLICK HERE
  13. ONLINE TEST (NEW) | CLICK HERE
  14. AUDIO MATERIALS IN TAMIL (NEW) | CLICK HERE
  15. TEXT BOOKS DOWNLOAD | CLICK HERE

No comments:

Post a Comment