Friday, August 30, 2013

PLUS TWO ONLINE TEST | PLUS TWO ZOOLOGY ONLINE TEST | UNIT 4 MODERN GENETICS FREE ONLINE TEST | FREE ONLINE TEST 21

1.The chromosomes 19 and 20 represent as...........

A) Group A
B) Group B
C) Group F
D) Group G

CLICK BUTTON.....


ANSWER : (C) Group F
2.The chromosomes 21 and 22 represent as..............

A) Group A
B) Group B
C) Group C
D) Group G

CLICK BUTTON.....


ANSWER : D) Group G
3.The chromosomes 16,17 and 18 represent as...............

A) Group A
B) Group E
C) Group C
D) Group D

CLICK BUTTON.....


ANSWER : B) Group E
4.The chromosomes 13,14 and 15 represent as...............

A) Group A
B) Group D
C) Group C
D) Group E

CLICK BUTTON.....


ANSWER : B) Group D
5.The chromosomes 4 and 5 represent as.....................

A) Group C
B) Group A
C) Group B
D) Group E

CLICK BUTTON.....


ANSWER : C) Group B
6.The chromosomes 6 to 12 represent as...............

A) Group C
B) Group A
C) Group B
D) Group E

CLICK BUTTON.....


ANSWER : A) Group C
7.......................includes the largest chromosomes

A) Group C
B) Group G
C) Group B
D) Group A

CLICK BUTTON.....


ANSWER : D) Group A
8....................is the largest group containing chromosomes

A) Group C
B) Group G
C) Group B
D) Group A

CLICK BUTTON.....


ANSWER : A) Group C
9.The first gene was cloned in 1973 by ........

A) R.Briggs and T.King
B) Barbara Meclintock
C) Hebert Bayer and Stanely cohen
D) J.Gurdon and Ian Wilmut

CLICK BUTTON.....


ANSWER : ) Hebert Bayer and Stanely cohen
10.Who developed a technique called nuclear transplantation.

A) R.Briggs and T.King
B) Barbara Meclintock
C) Hebert Bayer and Stanely cohen
D) J.Gurdon and Ian Wilmut

CLICK BUTTON.....


ANSWER : A) R.Briggs and T.King

No comments: