Thursday, August 29, 2013

PLUS TWO ONLINE TEST | PLUS TWO ZOOLOGY ONLINE TEST | UNIT 6 APPLIED BIOLOGY FREE ONLINE TEST | FREE ONLINE TEST 10

1.Which is the home area for milch breed Sindhi ?

A.Kathiawar
B.Karachi
C.Guntur
D.Pollachi

CLICK BUTTON.....


ANSWER : B.Karachi
2.Which of the following is a bacterial disease in cattle

A.anthrax
B.cow pox
C.Constipation
D.milk fever

CLICK BUTTON.....


ANSWER : A.anthrax
3.Which of the following is a viral disease in cattle

A.anthrax
B.cow pox
C.Constipation
D.milk fever

CLICK BUTTON.....


ANSWER : B.cow pox
4.With help of what instrument Waller first recorded electrical activity of the heart.

A.haemocytometer
B.endoscopy
C.galvanometer
D.capillary electrometer

CLICK BUTTON.....


ANSWER : D.capillary electrometer
5.The instrument used to count the blood cells is ........

A.haemocytometer
B.endoscopy
C.galvanometer
D.capillary electrometer

CLICK BUTTON.....


ANSWER : A.haemocytometer
6.The diluting fluid used to count RBC is....................

A.Turk’s solution
B.Lymphatic fluid
C.Hayem’s solution
D.Eosin

CLICK BUTTON.....


ANSWER : C.Hayem’s solution
7.The diluting fluid used to count WBC is....................

A.Turk’s solution
B.Lymphatic fluid
C.Hayem’s solution
D.Eosin

CLICK BUTTON.....


ANSWER : A.Turk’s solution
8........................is noted for its pugnacity

A.Busra
B.Karaknath
C.Chittagong
D.Aseel

CLICK BUTTON.....


ANSWER : D.Aseel
9.Which breed of fowl contains black flesh ?

A.Busra
B.Karaknath
C.Chittagong
D.Aseel

CLICK BUTTON.....


ANSWER : B.Karaknath
10.The standard combination of NPK as

A.18 : 10 : 4
B.28 : 10 : 4
C.18 : 40 : 34
D.18 : 10 : 10

CLICK BUTTON.....


ANSWER : A.18 : 10 : 4
  1. CLASS 10 / SSLC STUDY MATERIALS FROM 2019 (NEW FROM MARCH 2020) | CLICK HERE
  2. CLASS 10 / SSLC STUDY MATERIALS UPTO 2019 (OLD FOR PRIVATE CANDIDATES) | CLICK HERE
  3. CLASS 11 / HSC STUDY MATERIALS FROM 2019 (NEW FROM MARCH 2020) | CLICK HERE
  4. CLASS 11 / HSC STUDY MATERIALS UPTO 2019 (OLD FOR PRIVATE CANDIDATES) | CLICK HERE
  5. CLASS 12 / HSC STUDY MATERIALS FROM 2019 (NEW FROM MARCH 2020) | CLICK HERE
  6. CLASS 12 / HSC STUDY MATERIALS UPTO 2019 (OLD FOR PRIVATE CANDIDATES) | CLICK HERE
  7. TRB STUDY MATERIALS (NEW) | CLICK HERE
  8. TET STUDY MATERIALS (NEW) | CLICK HERE
  9. TNPSC STUDY MATERIALS (NEW) | CLICK HERE
  10. NEET STUDY MATERIALS (NEW) | CLICK HERE
  11. TNUSRB STUDY MATERIALS (NEW) | CLICK HERE
  12. OTHER STUDY MATERIALS (NEW) | CLICK HERE
  13. ONLINE TEST (NEW) | CLICK HERE
  14. AUDIO MATERIALS IN TAMIL (NEW) | CLICK HERE
  15. TEXT BOOKS DOWNLOAD | CLICK HERE

No comments:

Post a Comment